top of page
motocar-automotive-supply-ltd-6_edited.jpg

OPTIMERING HOS BETTER MOTION

Grundpelaren i Better Motion är motoroptimering, det är vad vi gör bäst och det är därför vi grundade företaget. Vi kan motorer och optimering och vi bygger filer, testkör, mäter och loggar in-house med licensierade mjukvaror och egen rullande landsväg för ett så driftsäkert och exakt resultat som möjligt.

BM ST-1

Mjukvaruoptimering med uppmätning i Dyno

  • Enbart mjukvara (ECU)

  • Växellådsoptimering kan läggas till

  • Uppmätning i egen Dyno

PRIS FRÅN 7995:-

BM ST-2

Mjukvaruoptimering samt justering för enklare hårdvaruuppgraderingar

  • Mjukvara + hårdvara

  • Växellådsoptimering kan läggas till

  • Uppmätning i egen Dyno

PRIS ENLIGT OFFERT

BM ST-3

Mjukvaruoptimering för avancerad hårdvaruuppgraderingar

  • Avancerad mjukvara

  • Custom hårdvara för din bil

  • Uppmätning i egen Dyno

PRIS ENLIGT OFFERT

SÖK EFTER DIN BIL

Se vad du kan få för effekt - välj din bil nedanför

Om vi har effektdata uppmätt för din bil så kan du se vilka effektmål vi kan erbjuda. I annat fall så kontaktar du oss med ditt reg-nummer så återkommer vi med estimerad effekt och offert.

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
Saknas din bil i listan?

Vi kan optimera de flesta fordon,
hör av dig så hjälper vi dig!

Vad innebär en motoroptimering?

En motoroptimering innebär en digital finjustering av originalprogramvaran i fordonets motorstyrenhet som resulterar i bättre körning, ökat vridmoment och ökad effektivitet. Tjänster för att uppgradera motorer för högre effekt och lägre förbrukning har funnits länge och det finns flera olika namn för tjänsten som till exempel motoroptimering, chiptrimning, trimchip, trimboxar och OBD-programmering. De stora fördelarna med att utföra en motoroptimering på ditt fordon är att det förbättrar fordonets prestanda och ger dig stora möjligheter till bränslebesparing.

 

Fördelarna med en motoroptimering

Besparing av bränsle: Gång på gång har vi sett hur en finjusterad mjukvara ger verkliga besparingar till våra kunder. På den privata pendlingsbilen är det en bonus, på en lastbil är det en nödvändighet och på en jordbruksmaskin kan en motoroptimering vara helt avgörande för den totala ekonomin i ett företag. Vill du veta mer om hur vi kan skapa bränslebesparingar för just dig? Kontakta oss.

 

Ökad effektivitet: En motoroptimering uppgraderar ditt fordons motor genom ge motorn mer effekt och vridmoment i det register där det behövs mest, så att fordonet kan prestera på ett optimalt sätt. Till exempel så kommer din automatväxlade bil förstå att den kan kicka i en högre växel, även när släpet är lite tungt.

 

Större körglädje: En motoroptimering ger dig inte bara bränslebesparingar och bättre effekt på din motor. Den ger dig även körglädje. En skräddarsydd motorprogramvara lyfter fram bilens fulla potential vad gäller bland annat toppeffekt, men framförallt kraften i den del av registret som du använder mest hela tiden. Genom att motoroptimera din bil kommer du känna av en snabbare gasrespons, bättre vridmoment och en jämnare effektkurva som följer med i hela registret.

Hur bokar jag en motoroptimering?

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka in en motoroptimering på ditt fordon. Du bokar din tid genom att ringa oss på 08-399 140 eller via vårt kontaktformulär. Besök oss gärna på Hornvägen 6, 746 50, Bålsta.

Har du fler funderingar? Kolla in fler av våra vanliga frågor eller kontakta oss så hjälper vi dig vidare. 

bottom of page